maj 012016
 

Endelig en morgen, formiddag, eftermiddag ja en hel dag med solskin og blot let vind. Vi havde nogle dage forinden snakket om, at i dag skulle der fiskes. Det skulle gøre godt med lyden af bølger, solens varme og forventning. Eller “blot” meditation for sindet.

Vandstanden og vindretningen var perfekt. Ja, alt var egentlig “efter bogen”. Der manglede bare lidt fisk til at krydre det hele med. En enkelt sølvblank havørred på omkring de 50 cm kunne det blive til. Den havde ikke fået så meget sul på kroppen endnu, så den fik lov til at svømme videre. Fluen den huggede på var Coastal Shrimp en tanfarvet rejeimitation. Et andet hot spot blev efterfølgende også besøgt. Her var ingen fisk at se eller mærke. Ikke engang hornfisk. En anden lystfisker havde fisket nogle timer samme sted men ligeledes uden fisk. Men en smuk 1. maj dag hvor digesvalerne kredsede omkring skrænterne ved fjorden..

Sorry, the comment form is closed at this time.