maj 132016
 

Der er gennem de seneste uger taget pæne fladfisk ved molerne i Hanstholm med fisk op til et helt kilo.! Selv tog vi en fladfisketur søndag den. 8 maj. Vejret var fantastisk med høj sol og skyfri himmel. Sandorm blev købt det sædvanelige sted ved Ræhr. Fiskeriet var der som sådan også gang i. Desværre var hovedparten dog undermålere. En blanding af rødspætter og isinger. Vi tog 6 med hjem, der var lige over målet for henholdsvis ising (25cm) og rødspætte (27cm). De smagte udsædvanlig godt dagen derpå med nye kartofler og persillesovs.!

Torsdag den 12. maj havde jeg en tur til samme sted. Her var der i perioder lidt mere gang i fiskeriet. Hele 20 fladfisk over målet kom med hjem. Utrolig nok var der kun én af dem, der var en rødspætte. Resten ising – men de smager jo også godt på panden.!

Sorry, the comment form is closed at this time.